Vilkår og personvernserklæring

1. FIRMA
duggsauna.no er levert av Dugg Sauna AS. Dugg Sauna AS er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 927062038. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet og kan ikke kopieres uten tillatelse.

2. PRISER
Prisene som vises er totalpriser inkl. mva.

3. MEDLEMSKAP OG GAVEKORT
Medlemskap, kalt badstuvenn, er gyldig i én måned fra den dagen du kjøper det. Medlemskap er personlig og gjelder for den personen medlemskapet er registrert på. Det er ingen bindingstid på avtalen.

Gavekort brukes etter det kjøpsvilkår som er opplyst for det enkelte gavekort og er normalt gyldig i et år fra kjøpsdato. Gavekort er ikke personlig. Gavekort kan ikke kanselleres og refunderes ikke.

4. BETALING
Betaling skjer ved valgt betalingsform i kassen. Betalingsløsningen er levert av Woo Commerce.

5. VIPPS
Betaling skjer via VIPPS med mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

6. FAKTURA & DELBETALING
Delbetaling er ikke mulig. Ved ønske om faktura, kontakt oss på post@duggsauna.no. Fakturagbeyr på kroner 39,- vil tilkomme

7. AVBESTILLING
Booking hele badstua: ved avbestilling opptil to virkedager før bestilt badstutid kan 50% av summen tilbakebetales eller kunde kan få 100% av betalt beløp som tilgodelapp. Hvis vi må holde stengt på grunn av koronarestriksjoner, eller annet, refunderer vi 100 % av beløpet.  Dropin-billetter refunderes eller endres ikke.

8. TILBAKEBETALING
Tilbakebetaling skal skje så raskt som mulig, og senest 30 dager etter mottatt og godkjent krav om tilbakebetaling.

9. RENGJØRING OG GEBYR
Badstua skal forlates i samme stand som ved ankomst. Ved overdreven tilgrising og forsøpling i badstua og rundt badstuflåta blir et gebyr på NOK 850,- fakturert de ansvarlige.

10. PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER
Som badstuevenn av Dugg Sauna og/eller bruker av dette nettstedet, gir du Dugg Sauna AS tilgang på informasjon om deg selv.

Dugg Sauna AS er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn når du melder deg inn i Dugg Sauna og når du bruker våre tjenester. Vi følger det til enhver tid gjeldende personvernsregelverk i vår behandling av dine personopplysninger.

Når du handler på duggsauna.no eller melder deg inn som badstuvenn, ber vi om følgende opplysninger: navn, e-postadresse, telefonnummer, postnummer. Personopplysningene brukes til å kommunisere med deg om forhold relatert til badstuen, og til statistikk.

Dugg Sauna deler ikke dine personopplysninger med tredjepart.

11. KONTAKT & SUPPORT 
Kontakt oss på post@duggsauna.no
Postadresse: Eikeskartunet 23, 3684 Notodden
Badstuene er plassert ved kommunebrygga i Notodden, bak Bok og Blueshuset.

12. COOKIES
Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som sendes til og lagres på din enhet (mobiltelefon, datamaskin eller nettbrett), og som er vanlige på internett. Noen er nødvendige for at du skal kunne bruke nettstedets funksjonalitet fullt ut, mens andre brukes for å forbedre din brukeropplevelse, og gjør det lettere for deg å navigere på nettstedet.

Det finnes forskjellig typer informasjonskapsler, som kan deles inn på forskjellige måter.

Etter utløpstid:

Sesjonslagring – inneholder kun data fra ditt nåværende besøk. Når du avslutter besøket (sesjonen) vil data bli slettet fra din enhet. Når du for eksempel stenger alle åpne nettleservinduer eller slår enheten helt av, vil den sesjonsbaserte dataen slettes automatisk.

Vedvarende lagring – denne informasjonen forblir lagret etter at du avslutter din sesjon, inntil en bestemt dato. Den varierer med formålet, og kan være i morgen, neste uke, eller neste år. Vedvarende lagring kan slettes manuelt i nettleseren din.

Etter hvilket domene de tilhører:

Førstepart – plasseres av den som driver nettstedet du er på. Dette er lokal lagring Dugg Sauna setter selv, blant annet for at nettsiden skal fungere og for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse.

Tredjepart – settes av andre enn den som driver nettstedet. Dette kan for eksempel være annonsører som ønsker å måle effekten av annonser.

13. KLAGER

Klager kan adresseres til post@duggsauna.no